COMANDA SE LIVREAZA DOAR PRIN POSTA ROMANA

UNDE PRIMESC COMANDA?

Livrarea prin Posta Romana se face in aproximativ 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 
Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate, motiv pentru care adresa de livrare si numele indicate in comanda trebuie sa corespunda cu cele din cartea de identitate.

Daca adresa sau numele furnizate nu corespund cu cele din buletinul de identitate, va rugam sa ne contactati, sau sa mentionati oficiul postal de la care ati dori sa ridicati coletul.
In decurs de 3-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, o sa primiti un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.
Daca in termen de 7 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (in acest caz noi platind cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.

Comenzile lansate in  zilele de Luni – Vineri pana la ora 10:00 vor fi expediate in aceeasi zi.

Comenzile lansate in zilele de Vineri dupa orele 10:00 si pana Luni ora 10:00 vor fi procesate incepand cu ziua de Luni.

Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.

Produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata electronic sau telefonic.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Cand primesc comanda?

Pentru produsele aflate in stoc, termenul de livrare a comenzii variaza intre 3-4 zile lucratoare, dar timpul de livrare depinde in totalitate de  Posta Romana. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

Plătesc taxă de livrare?

Pentru comenzile livrate prin Posta Romana, taxa de livrare este de 13 lei pentru comenzile care doresc sa fie platite in numerar la Posta

Pentru comenzile care se platesc in avans  on-line s-au prin transfer bancar transportul este de 7 lei