Garantia produselor

  • Toate produsele comercializate de catre site ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator sau in ambalaje.

Insa anumite produse nu beneficiaza de garantie de la producator, fapt care nu afecteaza garantia de conformitate, reglementata prin Legea 449/2003. Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site difera de la un produs la altul, in functie de tipul produsului.

Returnarea produselor

  • Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.magazinulpiticilor.ro (MAGAZINUL PITICILOR S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.
  • Returul produselor se poate face doar prin POSTA ROMANA. In cazul returului , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Cererea de retur este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre MAGAZINUL PITICILOR S.R.L. ,in contul indicat.
  • 10.Reclamatii (toate reclamatiile se vor inainta la urmatoarele:

*Reclamatiile si nelamuririle vor fi solutionate in timpul programului de lucru afisat pe site

Nerespectarea indicatiilor ambalajului si/sau al instructiunilor

  • Nu ne asumam raspunderea pentru coletele defectate sau avariate in urma nerespectarii instructiunilor de utilizare aflate in interiorul coletelor sau pe ambalajul produselor.
  • Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare a jucariilor electrice pe baza de baterii in timpul perioadelor friguroase, recomandarea noastra este ca atunci cand preluati coletul de la firma de curierat sa lasati produsul la temperatura camerei intre 3-5 ore inainte de folosire. Nerespectarea acestei recomandari duce la defectarea produsului si imposibilitatea de a-l returna.