Termeni si conditii de utilizare a magazinului online magazinulpiticilor.ro:

1.Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a magazinului online magazinulpiticilor.ro.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document, pentru a evita eventualele neintelegeri.

 Magazinul online magazinulpiticilor.ro este administrat de  MAGAZINUL PITICILOR S.R.L. , cu sediul in Str. Malinului nr. 14, CHITILA, Judet Ilfov, 077045 , inscrisa in Registrul Comertului cu codul fiscal 41950911, numarul de ordine J23/5270/2019.

 • Utilizarea site ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
 • In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site ului.

MAGAZINUL PITICILOR S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Administratorul site ului, magazinulpiticilor.ro (proprietatea MAGAZINUL PITICILOR S.R.L.), isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
In cazul neintelegrii dintre magazinulpiticilor.ro si client, se vor aplica termenii si conditiile afisate.


2.Continutul site ului si drepturile de proprietate intelectuala

 • Continutul site ului magazinulpiticilor.ro (proprietatea MAGAZINUL PITICILOR S.R.L.) (texte,imagini,elemente de grafica,software,script,date tehnice etc.) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


3.Disponibilitatea produselor si comandarea lor

 • Disponibilitatea unui produs nu este afisata in timp real. Stocurile se actualizeaza periodic si este posibil ca la un moment dat sa apara diferente pe site fata de stocul real. Noi depunem tot efortul pentru actualizarea cat mai rapida a stocurilor pe site, insa disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.
 • Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul online www.magazinulpiticilor.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
 • Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.


“Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.”
Comanda plasata on line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau prin mesaj scris (e mail) catre Cumparator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei sau pret fictiv sau derizoriu)

Magazinul Piticilor (magazinulpiticilor.ro) isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.childhood.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Magazinul Piticilor (magazinulpiticilor.ro) isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc.

Preturile pot fi actualizate periodic. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare.

*Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi

4.Afisarea produselor in site

 • Pozele atribuite produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare,ele pot avea mici diferente la caracteristici sau nuante de culoare.
 • Perceptia culorii produsului poate fi influentata de tipul si luminozitatea dispozitivului de pe care il vizualizati.

METODE DE PLATĂ

 • 1. Numerar
 • 2. Card bancar
 • 3. Transfer bancar

1. Numerar

 •     Plata numerar se va face în momentul primirii produselor comandate la Posta Livrarea produselor se face prin Posta Romana. În momentul recepționării produselor se va face plata. Incasarea banilor se va face de catre Posta Romana

2. Card bancar

 •       MAGAZINUL PITICILOR  SRL deținător magazinulpiticilor.ro incaseaza on-line contravaloarea produselor sale prin intermediul serviciului de plata on-line a procesatorului de plăți MobilPay.ro

3. Transfer bancar

 •     În acest caz este nevoie ca la finalul comenzii să ne precizați acest lucru, iar după confirmarea telefonică a comenzii (confirmare stoc sau culoarea aleasa sau masura) veți primi datele noastre bancare și veți putea face transferul bancar.

8.Livrarea produselor

 • Produsele se vor livra exclusiv prin POSTA ROMANA. Datorita anumitor factori din activitatea de curierat,pot exista situatii in care comanda poate fi intarziata,din acest motiv nu ne putem asuma raspunderea intarzierii comenzii
 • Dupa predarea coletului din magazinulpiticilor.ro catre POSTA ROMANA,nu suntem responsabili pentru intarzierea lui,termenii de livrare sunt responsabilitatea POSTEI ROMANE.


9.Sarbatori legale, vacante si zile nelucratoare (Conditii meteo nefavorabile)

 • In anumite perioade,magazinul online magazinulpiticilor.ro va fi in vacanta.
 • In perioadele de sarbatori legale,zile nelucratoare si vacante,toate activitatile de : prelucrare comenzi,livrare sau ridicare a coletelor,solutionare reclamatii,returnari produse etc. de pe site ul magazinulpiticilor.ro vor fi suspedante.
 • Toate solicitarile de retur sau reclamatiile pot fi trimise catre site ul magazinulpiticilor.ro prin formularele si adresele de contact aferente iar dupa terminarea perioadelor ele vor fi procesate.
 • In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, POSTA ROMANA poate livra coletele/comenzile cu intarziere.


6.Garantia produselor

 • Toate produsele comercializate de catre site ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator sau in ambalaje.

Insa anumite produse nu beneficiaza de garantie de la producator, fapt care nu afecteaza garantia de conformitate, reglementata prin Legea 449/2003. Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site difera de la un produs la altul, in functie de tipul produsului.

7.Returnarea produselor

 • Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.magazinulpiticilor.ro (MAGAZINUL PITICILOR S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.
 • Returul produselor se poate face doar prin POSTA ROMANA. In cazul returului , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Cererea de retur este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre MAGAZINUL PITICILOR S.R.L. ,in contul indicat.
 • 10.Reclamatii (toate reclamatiile se vor inainta la urmatoarele:

*Reclamatiile si nelamuririle vor fi solutionate in timpul programului de lucru afisat pe site

12.Nerespectarea indicatiilor ambalajului si/sau al instructiunilor

 • Nu ne asumam raspunderea pentru coletele defectate sau avariate in urma nerespectarii instructiunilor de utilizare aflate in interiorul coletelor sau pe ambalajul produselor.
 • Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare a jucariilor electrice pe baza de baterii in timpul perioadelor friguroase, recomandarea noastra este ca atunci cand preluati coletul de la firma de curierat sa lasati produsul la temperatura camerei intre 3-5 ore inainte de folosire. Nerespectarea acestei recomandari duce la defectarea produsului si imposibilitatea de a-l returna.